Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Afluisterapparatuur opsporen

Afluisterapparatuur opsporen

Heeft u het vermoeden dat u wordt afgeluisterd in Nederland of Europa? Wij kunnen u binnen 24 uur helpen met afluisterapparatuur opsporen. We sturen direct een specialist bij u langs om uw woning, kantoor, auto etc. volledig te controleren. U weet zo zeker dat u niet wordt afgeluisterd. Wordt u wel afgeluisterd? Dan komen we er met ons onderzoek achter wie u afluistert. U kan direct actie ondernemen want afluisteren is tenslotte strafbaar in Nederland. Wij helpen hier uiteraard graag bij met afluisterapparatuur opsporen. Samen zorgen we ervoor dat afluisterapparatuur snel gevonden wordt en weggehaald. Laat u niet langer meer afluisteren en schakel een specialist in voor het weghalen van apparatuur. Met speciale apparatuur helpen we u graag om de zendertjes op te sporen en weg te halen.

Observatie onderzoek voor het vaststellen van feiten

Het kan voorkomen dat u bepaalde vermoedens heeft waarbij u de waarheid maar niet boven tafel krijgt. U heeft uw twijfels over een relatie of werknemer. Wij kunnen u helpen om de waarheid boven tafel te krijgen met een observatie onderzoek. Bijvoorbeeld als u wilt vaststellen dat uw partner een nieuwe relatief heeft. Of dat uw partner vreemdgaat in plaats van overwerkt. Het kan ook voorkomen dat u het vermoeden heeft dat uw werknemer ergens anders werkt. Bijvoorbeeld als uw werknemer beweert ziek te zijn en hij voor een andere werkgever of zichzelf werkt. Met een observatie onderzoek krijgt u duidelijkheid en zorgen we voor bewijslast in een officieel dossier. U mag zelf bepalen wat u hiermee doet. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden bij onze privé detective voor een observatie onderzoek.

admin

Reacties zijn gesloten.