Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Bedrijfsfraude in jouw bedrijf?

Bedrijfsfraude in jouw bedrijf?

Bedrijven denken vaak dat bedrijfsfraude hun niet zal overkomen. Ze vertrouwen hun personeel volledig en denken niet direct aan fraude als er iets niet klopt. Helaas komt bedrijfsfraude ontzettend vaak voor. Soms gaat het om een kleine bewuste fout, maar het kan ook een probleem zijn dat zich al maanden afspeelt. Dit is een probleem dat niet alleen bij grote bedrijven afspeelt, maar ook bij kleine bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan het onterecht declareren van kosten als bedrijfskosten, diefstal of zelfs onterecht ziekmelden van personeel. Dit valt allemaal onder bedrijfsfraude.

Onderzoek naar bedrijfsfraude

Als bedrijf is het belangrijk om bij vermoedens onderzoek te doen. Je weet dan pas 100% zeker of je inderdaad te maken hebt met bedrijfsfraude of dat het om een fout gaat. Als uit ons onderzoek blijkt dat er spraken is van fraude, dan kan je hiermee actie ondernemen. Je hebt zelfs het recht om iemand te ontslaan en een ontslagvergunning aan te vragen. Dit maakt het uitvoeren van een onderzoek naar bedrijfsfraude de moeite waard!

Huurfraude aantonen bij je eigen pand

20% van de woningen in Nederland wordt illegaal onderverhuurd. Als je het vermoeden hebt dat dit bij je eigen pand gebeurt, dan kan je een huurfraude onderzoek starten. Een privé detective gaat het pand observeren en een buurtonderzoek doen. Op basis hiervan stellen we een rapport op en weten we of er sprake is van huurfraude. Je weet zo zeker of de rechtmatige huurder wel in het pand woont. Mocht het niet zo zijn dan kan je juridische stappen ondernemen met de hulp van ons dossier.

admin

Reacties zijn gesloten.