Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Hoe kom je het snelst van ongedierte af?

Hoe kom je het snelst van ongedierte af?

Ratten, kakkerlakken, wespen of andere onplezierige beestjes maken je het leven zuur in je woning of bedrijf in Venlo. Je moet voortdurend uitwerpselen ruimen of je wordt een aantal keer gestoken. Van knaagschade tot brandschade. Van vers voedsel naar aangevreten en bacteriehoudende restjes. Op een gegeven moment stijgt de plaag je boven het hoofd en kun je niets anders dan een professionele ongediertebestrijder inschakelen. Hoe dit werkt?

Stap 1. Je belt hem voor een afspraak

Je gaat naar de website van Beestjes Kwijt. Je toetst je postcode of woonplaats in en je krijgt meteen het telefoonnummer te zien van de Venlose bestrijder. Leg hem uit wat het probleem is en regel meteen een afspraak. Hij komt dan zelf poolshoogte nemen. 

Stap 2. De bestrijder inspecteert of gaat gelijk aan de slag

Als het om wespen gaat – waarbij slechts sprake is van één enkel nest – dan kan de bestrijder vaak meteen het nest bestrijden. Is de plaag wat gecompliceerder, zoals bij ratten, houtworm of kakkerlakken, dan zal er eerst een inspectie moeten worden uitgevoerd om een goed beeld te krijgen van de ernst van de plaag. Hierna stelt hij een plan op waarin hij een aanpak beschrijft. Je krijgt dan ook een goed beeld van de bijbehorende kosten.

Stap 3. De bestrijder pakt de beestjes aan!

Hoe wordt ongedierte eigenlijk bestreden? Dat hangt helemaal af van het soort beestje. gaat het om wespen, dan wordt er een giftig poeder in het nest gespoten. Gaat het om houtworm, dan wordt hout geïmpregneerd met een zeer sterk gif. Last van muizen of ratten? Dan kunnen er klemmen of lokdozen met gif worden geplaatst (maar niet buiten). Soms volstaat één behandeling, soms zijn meerdere behandelingen nodig. Het is maar net hoe ernstig de plaag is!

Stap 4. De nazorg: hoe voorkom je dat de beestjes terugkomen?

De bestrijder kan ook wering aanbrengen tegen ongedierte. Zo kan hij allerlei naden en kieren in je woning dichten om te voorkomen dat ze nog een keer in je woning terechtkomen. Zijn de beestjes juist afgekomen op afval dat je hebt laten slingeren? Dan moet je meer aandacht besteden aan hygiëne en resten op tijd laten afvoeren. Goed poetsen en ruimtes vrijhouden van andere rommel is ook van belang. 

Via Beestjes Kwijt vind je altijd een ervaren ongediertebestrijder!

Voor ongediertebestrijding in Venlo en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres. Ga daarom snel naar Beestjeskwijt.nl en het nummer van de bestrijder voor Venlo verschijnt direct in beeld. Bel hem snel voor een afspraak! Wil je je verzoek liever per mail indienen? er staat ook een contactformulier. Wedden dat je met behulp van jouw expert het snelst van ongedierte af komt?

admin

Reacties zijn gesloten.