Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Privé detective

Privé detective

De laatste jaren is het heel gewoon geworden om een pre-employment screening uit te voeren. Een privé detective wordt steeds vaker ingeschakeld om te achterhalen wie iemand echt is voor die in dienst mag. Iemand in dienst nemen betekent dat die gene bij belangrijke gegevens van je bedrijf kan komen. Of dat iemand je bedrijf gaat vertegenwoordigen. Je wilt dan wel iemand in dienst nemen die je voor 100% kan vertrouwen. Gelukkig kan de privé detective je helpen om iemand te vinden die je kan vertrouwen. We zorgen ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van de persoon die je in dienst wilt nemen.

Pre-employment screening laten uitvoeren

Wil je een pre-employment screening laten uitvoeren? Dan zit je bij ons uiteraard goed. Wij hebben een privé detective voor je klaar staan die je kan helpen met het screenen van je kandidaten. Uiteraard laat je alleen je personeel screenen waar je ook echt verder mee wilt. Je bespaart zo kosten op het screenen van kandidaten waar je niet mee verder gaat. Wij screenen enkel het personeel waar je echt mee verder wilt. Daarbij screenen we ook alleen de informatie die je wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsverleden of behaalde diploma’s. Wij zoeken het allemaal voor je uit en maken een rapport op. Na de screening weet je direct waar je aan toe bent. Op basis van ons rapport kan je besluiten wie je officieel in dienst neemt. Wij helpen je graag om hierin een keuze te maken. Als privé detective staan we altijd tot je beschikking voor een screening.

admin

Reacties zijn gesloten.