Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Sociaal wijkbeheerder detachering

Sociaal wijkbeheerder detachering

Een wijkbeheerder kan helpen bij het reilen en zeilen binnen een bepaalde woonwijk. Soms heeft een woonwijk net iets meer ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld een vast aanspreekpunt voor buurtbewoners. Bewoners kunnen de beheerder er ook op aanspreken als ze ergens tegenaan lopen. Zone3.nl werkt met een sociaal wijkbeheerder detachering. Dit betekent dat wij tijdelijk of voor vast een wijkbeheerder in je wijk kunnen neerzetten. Je zit aan onze wijkbeheerder niet vast en je kan het als experiment in de wijk toepassen. Als blijkt dat de wijkbeheerder werkt, dan kan je uiteraard met Zone3.nl vaste afspraken gaan maken. In eerste instantie kan je onze sociaal wijkbeheerder detachering voor tijdelijk aanstellen in je woonwijk.

Zone3.nl regelt ook vervangers bij ziekte of verlof

Als je één vaste wijkbeheerder in dienst hebt loop je tegen problemen aan bij ziekte of verlof. Natuurlijk kan een wijkbeheerder een keer ziek zijn of op verlof zijn. Wij zorgen ervoor dat er een vervanger in de wijk komt. Zone3.nl heeft meerdere wijkbeheerders in dienst en zet deze flexibel in tijdens vakanties. De beheerder zorgt er ook tijdelijk voor dat de wijk schoon en veilig blijft. Buurtbewoners krijgen zo al snel een beter beeld over de wijk. We helpen natuurlijk graag om de wijk heel te houden. Samen maken we er een mooie plek van waar bewoners kunnen genieten. Informeer gerust bij Zone3.nl naar de mogelijkheid om een expert in te schakelen voor de wijk. We staan jullie graag bij voor tijdelijke detachering van een sociaal wijkbeheerder. Uiteraard kan je ons ook nog inschakelen voor andere ondersteunende diensten.

admin

Reacties zijn gesloten.