Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Waarom kiezen voor een elektrisch zit sta bureau

Waarom kiezen voor een elektrisch zit sta bureau

Ben jij van plan om te gaan kijken naar een nieuw bureau? Dan is een elektrisch zit sta bureau zeker geen verkeerde gedachte. Maar waarom zou jij moet kiezen voor deze type bureau? Om je hier een goed beeld van te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste punten waardoor jij overtuigd wordt van deze type bureau. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog additionele vragen hebben, dan is het zeker aan te raden om te kijken of je contact kunt opnemen met een specialist. Hierdoor weet je zeker dat je op basis van volledige informatie de juiste keuze zult gaan maken als het gaat om het kopen van een bureau.

Het hebben van een gevarieerde werkhouding met een elektrisch zit sta bureau

Als je besluit om te kiezen voor een elektrisch zit sta bureau, zal dit over het algemeen resulteren in een gevarieerde werkhouding. Er zijn meerdere onderzoeken die laten weten dat een elektrische zit sta bureau leidt tot minder klachten in de rug, nek en schouders. Als richtlijn wordt in deze onderzoeken ook meegegeven dat het verstandig is om niet langer dan vier uur per dag staand te werken voor een optimaal resultaat. Ervaar jij klachten in de rug, schouders en/of nek? Dan is het zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden van deze bureaus. Hierdoor weet je zeker dat het kan helpen om de klachten te doen verminderen.

Verhoogd de productiviteit

Naast het hebben van een gevarieerde werkhouding is het ook goed om te weten dat een elektrisch zit sta bureau zorgt voor een verhoging van de productiviteit. Ook naar dit onderdeel zijn diverse onderzoeken geweest waaruit dit blijkt. Om deze reden zie je ook steeds vaker dat bedrijven besluiten om te kiezen voor een elektrische zit sta bureau om zodoende de gezondheid te doen verbeteren, maar ook de productiviteit. Kortom, een win-win situatie. Benieuwd naar de cijfers? Raadpleeg dan vrijblijvend het onderzoek!

Het verlaagt het ziekteverzuim

Een ander belangrijk punt waardoor steeds meer bedrijven besluiten om voor een elektrisch zit sta bureau te kiezen is de verlaging van het ziekteverzuim. Veel mensen denken dat het onzin is, maar als je dagelijks een uurtje gaat staan tijdens het werken wordt de bloedsomloop in je lichaam gestimuleerd wat een positief effect heeft op je algehele gezondheid. Hierdoor zul je merken dat het ziekteverzuim binnen een organisatie zal dalen. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen voor bedrijven om dergelijke bureaus aan te schaffen.

Meerdere mensen kunnen eraan werken

Een ander voordeel van een elektrisch zit sta bureau is dat er meerdere mensen aan kunnen werken. Waar je voorheen een bureau kocht waar alleen jij aan kon zitten, is dit hedendaags verleden tijd. Door de elektrisch zit sta bureau is het mogelijk om de bureaus zodanig in te stellen dat er meerdere mensen in de loop van de week aan kunnen werken. Dit is natuurlijk erg prettig voor zowel zakelijk als privé gebruik.

 

admin

Reacties zijn gesloten.